Agile werken seminar tijdens Holland WebWeek

Agile werken seminar tijdens Holland WebWeek

Samenwerking Noord, een samenwerkingsverband van dertig organisaties die werkzaam zijn in het publieke domein en die elkaar versterken op het terrein van IT, organiseert donderdag 17 september tijdens de Holland WebWeek Groningen in het Infoversum een seminar ‘Agile Werken’. De Holland WebWeek Groningen is een nieuw vierdaags IT evenement van 16 tot en met 19 september.

Zoals een kameleon zich snel weet aan te passen aan zijn omgeving, moeten organisaties flexibel en snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. ‘Agile’ is de term die hier veel voor gebruikt wordt. Maar wat is agile en wat betekent het voor je organisatie? Bezoekers aan het seminar krijgen door middel van interactieve sessies meer te weten over verschillende aspecten van Agile en over de manier waarop organisaties dit in hun bedrijfsvoering implementeren.

Meer informatie vind je hier.