250 deelnemers bezoeken Lean Seminar

250 deelnemers bezoeken Lean Seminar

Op 8 oktober vindt de Lean Six Sigma Seminar 2015 plaats, georganiseerd door UNC Plus Delta. Tijdens het uitverkochte evenement in Zwolle wordt met meerdere sprekers, workshops, speedcoachsessies en een projectenmarkt gezocht naar een antwoord op de vraag: ‘Hoe zorg je met Lean Six Sigma voor blijvende impact?’. Als afsluiter van de dag worden de felbegeerde Lean Six Sigma Awards uitgereikt.

Lean Six Sigma is een populaire methodiek om aantoonbare en duurzame verbeteringen door te voeren in de bedrijfsvoering van organisaties. De focus van het bedrijf wordt teruggebracht naar de kernactiviteiten, de activiteiten waarvoor het bedrijf bestaat. Door minder te focussen op bijzaken worden kosten verminderd, gaat de klanttevredenheid omhoog en wordt de doorlooptijd van het bedrijfsproces verkort. De methodiek is de afgelopen jaren steeds populairder en belangrijker geworden, dankzij het complexer worden van de marktomstandigheden de opkomst van nieuwe technologieën en de noodzaak voor bedrijven om zich aan te passen aan de snel veranderende economische omgeving.

Om zijn (potentiële) klanten nader kennis te laten maken met Lean Six Sigma organiseert UNC Plus Delta*, een specialistisch adviesbureau op het gebied van Lean en procesoptimalisaties, op 8 oktober een Lean Six Sigma Seminar. Het evenement vindt plaats in het IJsseldelta Center in Zwolle en bestaat uit een dagvullend programma, waarin een antwoord wordt gezocht op de vraag: ‘Hoe zorg je met Lean Six Sigma voor blijvende impact?’. ’s Ochtends wordt een podium geboden aan keynote spreker Marc Lammers, voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam, en TEDTalk sprekers Jurgen de Haan en Marion Bekebrede.

Lees hier meer.