Aan de slag met Lean

Aan de slag met Lean

U zult niet de eerste zijn die aan de slag gaat met Lean. Dit zegt Hans Groen, adviseur supply chain & performance management. Maar hoe gaat u ervoor zorgen dat uw lean traject wel succesvol is vraagt Hans zich af. Vele trajecten verzanden in goede bedoelingen en teveel ‘techniek’ en tools zegt hij. Ook denken veel organisaties dat lean een eenmalig traject is. Een project dat je even uitvoert en dan zijn we klaar. Niets is minder waar volgens Hans.

Lean is geen project maar een filosofie. Een andere manier van denken en vooral een andere manier van gedragen. Niet alleen het personeel op de vloer maar juist ook management zal stevig dienen te veranderen. Op vrijdag 13 november van 11:15 tot 11:45 geeft Hans Groen in het LogistiekProfs-theater tips om de Lean-filosofie op een succesvolle manier te implementeren.

Meer informatie vind je hier.