10 uur lang scrumradio tijdens The Agile Chef

10 uur lang scrumradio tijdens The Agile Chef

New Business Radio gaat, in samenwerking met IT organisatie Xebia, op woensdag 20 april a.s. op een unieke manier verslag doen van ‘The Agile Chef’ event vanuit Taets in Zaandam. De gehele dag wordt, geheel volgens de scrum methode, van ’s morgens 8.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur live radio gemaakt.

Net als het programma van het evenement, wordt ook de gehele radio uitzending ‘Agile’ gemaakt. Dit betekent dat er geen vaste structuur is, geen vaste tijden zijn voor gasten in de uitzending, maar dat de radio uitzending geheel flexibel, op basis van prioriteit en interactie wordt gemaakt.

Het evenement is geheel Agile opgezet. Er zijn geen vaste tracks en tijden voor lezingen en sessies. Bezoekers kunnen zelf op ieder moment beslissen naar wie ze willen luisteren, waar ze aan willen deelnemen of welke uitdaging ze willen aangaan. Uiteraard worden er de gehele dag scrum en Agile successen met elkaar gedeeld en kan er geleerd worden van dé scrum master chef Jeff Sutherland.

Lees hier meer.