Boekreview: Agile Managen

Boekreview: Agile Managen

De enige constante factor in de evolutie is de verandering. Actuele woorden, maar al eeuwenoud. ‘Niets is blijvend, behalve verandering.’ Deze uitspraak deed de Griekse filosoof Heraclitus al zo’n 500 jaar voordat wij de jaren gingen tellen. Teneinde te overleven in een wereld van voortdurende ontwikkelingen, is aanpassingsvermogen een kapitaal goed. Dat geldt voor organismen, maar zeker ook voor organisaties.

Met zijn boek ‘Agile Managen’ geeft Mike Hoogveld organisaties een handreiking voor snel en wendbaar werken aan continue aanpassingen. De auteur is als associate partner verbonden aan het consultancybureau Holland Consulting Group. Daarnaast verricht hij promotieonderzoek aan Nyenrode Business Universiteit en is hij onder andere gastdocent aan de Beeckestijn Business School.

Lees hier het hele review van het boek Agile Managen of koop het boek hier.