Product owner certificaat voor hele team VODW

Product owner certificaat voor hele team VODW

Het gehele team interim marketing professionals van VODW heeft een certificering voor Scrum Product Owner behaald. Met deze certificering komt VODW tegemoet aan de stijgende vraag van bedrijven naar interimmers die de implementatie van scrum binnen teams kunnen begeleiden.

Scrum is een Agile framework voor het op een flexibele manier voltooien van complexe projecten. Scrum werd oorspronkelijk ontwikkeld voor software ontwikkelingsprojecten, maar is ook goed toepasbaar op vrijwel ieder ander complex, innovatief type project. Bij scrum wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte tijdsperioden, zogeheten sprints, werkende (software) producten opleveren. In het kort bestaat de Scrummethode uit zeven belangrijke stappen.

Lees hier meer over het certificaat en een product owner.