Zeven devops-alternatieven voor Jenkins

Zeven devops-alternatieven voor Jenkins

Bij development draait alles om snelheid. Direct testen, uitrollen en beheren is een must vandaag de dag en diverse devops-tools ondersteunen deze aanpak. Hier zeven tools naast het populaire Jenkins. Er is voor software-ontwikkelaars een aantal nuttige automatiseringstools op de markt om sneller te kunnen werken en uitrollen. Bij zulke tools staat vooral de Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD) van softwareprojecten centraal om het product te testen, uit te rollen, snel binnen een productie-omgeving te plaatsen en om het te onderhouden.

Jenkins is verre van de enige optie als het gaat om CI/CD. Er zijn ook ontwikkeltools van bedrijven als CircleCI, GitLab en JetBrains die de moeite waard zijn. Hier volgen een paar waardige alternatieven voor Jenkins om je ontwikkel en uitrolproces te automatiseren.

Lees hier over zeven alternatieven