Introductie van webMethods DevOps Edition

Introductie van webMethods DevOps Edition

Software AG maakt de beschikbaarheid bekend van zijn nieuwe webMethods DevOps Edition voor continuous development, testen, integratie en continuous deployment (CI/CD), om uitval tot nul te reduceren.

webMethods DevOps Edition helpt volgens Software AG ontwikkelaars apps meer ‘agile’ te ontwikkelen en in productie te nemen met een kortere doorlooptijd. IT operations krijgt zo een snellere mean time to recovery (MTTR) en kan nauwer samenwerken met de ontwikkelaars. Daarnaast biedt het ontwikkelaars de mogelijkheid om sneller nieuwe functionaliteit op te leveren en softwareproblemen op te lossen met hun collega’s van IT operations. Met webMethods DevOps werken beide groepen efficienter en effectiever aan hetzelfde doel, zonder tijdrovende change-procedures. Dit heeft een positieve uitwerking op het concurrentievoordeel van de ondernemingen die het toepassen en op het vermogen om sneller aan de behoeften van klanten partners te kunnen voldoen.

Lees hier meer.