Versnel innovatie en verkort time-to-market

Versnel innovatie en verkort time-to-market

PTC brengt met PTC Agileworx naar eigen zeggen de eerste Agile-oplossing op de markt die productontwikkelaars in staat stelt om het innovatietempo te versnellen en de time-to-market te verkorten. De oplossing biedt engineering-teams een centrale locatie voor het visualiseren van ‘work in progress’, het indelen van activiteiten op prioriteit en het elimineren van hindernissen.

In het huidige digitale tijdperk zorgen slimme en verbonden producten voor een verandering in de manier waarop bedrijven waarde creëren en benutten. De snelheid waarmee organisaties op deze ontwikkeling inspringen wordt steeds bepalender voor hun vermogen om beter te presteren dan de markt. Bedrijven die effectief gebruikmaken van de Agile-methodiek kunnen hun innovatietempo tot 80 procent versnellen.

Lees hier meer.