Nieuw e-boek geeft inzicht in Business Agility

Nieuw e-boek geeft inzicht in Business Agility

Drie adviseurs van BlinkLane Consulting – Niels Groen, Rixt Geertsma en Florentine Loeb – hebben een nieuw e-book uitgebracht: ‘The Chasm, Making The Leap Towards True Business Agility’. Met de e-publicatie voorzien de auteurs managers van verfrissende inzichten op het gebied van Business Agility en bieden ze diverse handvatten en praktische voorbeelden hoe professionals de wendbaarheid van hun eigen organisatie kunnen verbeteren. Op 23 juni vindt een sessie plaats waarin de belangrijkste bevindingen worden uiteengezet.

Het nieuwe boek is inmiddels beschikbaar als e-boek en verkrijgbaar via onder meer Bol.com. Om een sneakpeak in de belangrijkste bevindingen uit het boek te bieden, zullen de auteurs op 23 juni 2016 ‘The Chasm’ tijdens een interactief ontbijtevenement presenteren. Tijdens dit event zullen bovendien twee sprekers aanwezig zijn: Edgar van Zoelen, hoofd van HealthSuite Labs bij Philips en Tim Beglinger, medeoprichter van srprs.me.

Lees hier meer.