Blaas traditionele IT weer nieuw leven in!

Blaas traditionele IT weer nieuw leven in!

Digitalisering is prima, maar we hebben een fundering nodig schrijft Hakan Altintepe. We moeten volgens hem nieuw leven inblazen in onze traditionele IT om een rol te kunnen blijven spelen in het digitale tijdperk. Maar tot nu toe gaan we daar niet erg best mee om vindt Hakan. Kom op, en ga aan het werk is zijn boodschap! Bedrijfs-IT is dan wel traditioneel, maar het is nog steeds een miljardenbusiness. Het midden in een historische storm die veroorzaakt wordt door de digitale revolutie, een groter mandaat van de CIO, de de-globalisatie en de cloud.

Toch wordt het revolutionaire aspect van die krachten door velen niet erg gewaardeerd – en dat terwijl de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden een topprioriteit van het management zou moeten zijn in deze digitale wapenwedloop, aldus Hakan. Het management en de culturele elementen van de digitale transformatie worden zichtbaar veronachtzaamd.

Lees hier het hele artikel van Hakan.