Agile stelt andere inrichtingseisen dan Het Nieuwe Werken

Agile stelt andere inrichtingseisen dan Het Nieuwe Werken

Geconcentreerd productie draaien, in tandems opereren en dan weer met het hele team de koppen bij elkaar steken, even real time updaten met collega’s in het buitenland… Agile werken kan pas echt een succes worden wanneer het wordt ondersteund door een dynamische en digitale kantooromgeving die hierop is afgestemd. Hoe stemt u de inrichting af op deze nieuwe manier van werken?
Beeld Agile stelt andere inrichtingseisen dan Het Nieuwe Werken

Een Agile manier van werken vraagt om een geheel andere inrichting dan die van Het Nieuwe Werken. “Daar is men zich niet van bewust als een organisatie Agile gaat werken,” zegt Timo Westra van De Agile Kantoorinrichters. “Waar bij Agile ‘wij’ centraal staat, staat bij Het Nieuwe Werken ‘ik’ centraal. Waar HNW draait om flexplekken en thuis werken, verlangen ‘Agilisten’ een vaste werkplek, de mogelijkheid om dag in dag uit als een team bij elkaar te kunnen zitten en een plek waar ze eventueel ongestoord ‘lawaai’ kunnen maken.”

Lees hier meer.